Fazlı Kılıç kimdir?

Fazlı Kılıç, 1958’de Erzincan’da doğdu. 1960 yılından itibaren Kağıthane’de ikamet ediyor.

İlk ve orta öğretimini Kağıthane’de tamamladı. Beyoğlu Ticaret Lisesi’ni ve İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Muhasebe Denetim Uzmanlığı programını tamamladı.

SİYASİ HAYATI
30 yılı aşkın süredir Kağıthane’de siyaset yapan Fazlı Kılıç, bu süre içerisinde siyasi partilerin bünyesinde mahalle teşkilat yöneticiliğinden il başkan yardımcılığına kadar bir çok kademede görev aldı.

1994-1999 arası 8. dönem İl Genel Meclis Üyeliği yaptı ve Grup Başkanlığı’nı üstlenen Fazlı Kılıç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi olarak İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Fazlı Kılıç, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediye Başkanı seçildi.

29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den yeniden Kağıthane Belediye Başkanı seçilen Fazlı Kılıç, ayrıca Habertürk ve ANDY-AR’ın ülke genelinde yaptığı kamuoyu anket araştırması sonucunda ‘‘Türkiye’de Halka En Yakın Belediye Başkanı’’ unvanını aldı.

Fazlı Kılıç, evli ve dört çocuk babasıdır.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181