Foldhome konsepti!
Dünya'da ilk olarak Türkiye'de uygulanan Foldhome konsepti alışılmış sosyal tesis anlayışı dışında kişiye özel kullanım alanları sunuyor.

Katlanabilir ev modeli olarak Türkçeleştirilebilecek foldhome sistemi 5 bin metreklik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 metrekarelik bir ev içine dahil ediyor.

Foldhome konseptinin sistemine göre bir ev alındığında aslında 24 odalı bir eve sahip olunuyor. Foldhome sistemi ile yaşadığınız binada yer alan sinema salonundan, terasta jakuziye; mutfağınızı kirletmek istemediğinizde kullanabileceğiniz tam donanımlı bir mutfaktan, piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabileceğiniz içerisinde küçük bir kayıt stüdyosuna kadar 24 farklı üniteden rezervasyon sistemiyle yararlanılabiliyor. 

Kullan-öde sistemi sayesinde kullanılmayan bir alan için dairelerden ayrı bir ücret alınmıyor ya da aidata eklenmiyor.


Timur gayrimenkul'ün herhangi bir foldhome konseptli dairesine sahipseniz bütün projelerindeki 
foldhome ünitelerini kullanabiliyorsunuz.


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181