Google Translate'den Büyük Yenilik
Daha önce görsel çeviri özelliğini hayata geçiren Google'ın popüler çeviri uygulaması Google Translate, tekrar büyük bir yenilik ile geliyor. Artık Google Translate uygulaması sistem genelinde çeviri yapabilecek.

Translate Görsel Çeviri Nasıl Kullanılır?

Google Translate sistem genelinde çalışacak
Sistem geneli tanımlamasını biraz daha açacak olursak, artık akıllı telefonunuzun içerisinde yer alan tüm yazılar Google Translate tarafından tanınıp anında çevrilebilecek diyebiliriz.

Örneğin daha önce telefonunuzla internette gezinirken bilmediğiniz bir kelime ile karşılaşınca bunu çevirmek için kelimeyi kopyalayıp Google Translate uygulamasına yapıştırmanız gerekiyordu.

Yeni güncelleme ile bilmediğiniz kelimeyi seçtiğiniz anda "Çevir" yazısı otomatik olarak çıkacak ve Google Translate uygulamasına ayrıca girmeye gerek kalmadan çeviri yapabileceksiniz. 

Kullanıcıların işini bir hayli kolaylaştıracak olan yeni versiyon Google Translate, şu an sadece Marshmallow'un geliştirici sürümünde kullanılabiliyor.

Android Marshmallow işletim sistemi herkes için kullanıma açıldığında Google Translate'in 4.3 versiyonunu indirerek siz de bu yeni özelliği kullanabileceksiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181