Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir?
Hüseyin Mutlu Akpınar, 03 Nisan 1969 Ereğli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ereğli’de, liseyi Mersin’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde Vergi Hukuku ve Vergi Hukuku Uygulamaları üzerine Yüksek Lisans yaptı.

İngilizce bilen, evli ve iki çocuk babası olan Hüseyin Mutlu Akpınar, özel sektörde danışmanlık ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Ailece müzik tutkunu olan Hüseyin Mutlu Akpınar, bir dönem profesyonel futbol da oynadı.

Birçok sivil toplum örgütünde aktif görev alarak çalışmalara destek vermektedir. 

SİYASET HAYATI
Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Halk Partisi’ne 1992 yılında üye olarak aktif siyasi yaşama adım atmıştır. 1996 yılında CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olmuştur. İlçe ve il örgütü yürütme organlarında aktif görevler almıştır.

2014 yerel seçimleri için parti tüzüğü gereği İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Hüseyin Mutlu Akpınar, belediye başkanlığına aday olmuştur.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181