Konut fiyatları en çok Zonguldak'ta arttı!
Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle gayrimenkul bilgi servisi REIDIN tarafından hazırlanan, 7 Büyükşehir'in tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) Nisan ayında bir önceki aya göre %1.36 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %25.72 oranında artış gerçekleşti.

30 Büyükşehir'in tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-30) ise Nisan ayında bir önceki aya göre %1.25 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %21.48 oranında artış gerçekleşmiş oldu. Aynı dönemde 32 ikincil şehir için hesaplanan Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-32) erişilen sonuçlara göre de, bir önceki aya göre %0.85 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %15.48 oranında artış gerçekleşmiş oldu.



Satılık konut fiyatında artış rekoru Nisan'da Zonguldak'ın oldu!
Nisan ayında Zonguldak’ta metrekare başına konut satış fiyatları %2.28 oranında artarak, Nisan ayında Zonguldak'ı fiyatların en çok yükseldiği şehir yaprtı. Aynı dönem içerisinde konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir ise %0.38 oranı ile Erzincan oldu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181