Konut kredisi faiz oranları düşer mi?
Seçimler sonrasında emlak sektörünün gündemi konut kredi faiz oranlarının düşüp düşmeyeceği oldu. Borsanın yükselmesi, doların düşüşü, altın fiyatının düşmesi ve yine gösterge tahvil faizindeki düşüş gibi piyasalardaki olumlu tepkiler kredi faizlerini nasıl etkiler? Faiz oranlarında düşüş olur mu? gibi soruları da beraberinde getirdi.

Sektör uzmanları kredi faizlerinin aşağı yönlü bir trend kazanacağı görüşünde hemfikir. Bankaların Kasım kampanyalarında kredi faizlerinin düşmesi bekleniyor ki Aralık ayında da, yani yılbaşı kredi kampanyaları için de faiz oranlarındaki düşüşün devam etmesi bekleniyor.

Uzmanlar tarafından ise eğer uzun vadeli ödeme ile ev almak isteniyor ise, hükumetin kurulması ve konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin beklenmesi tavsiye ediliyor. Ancak yatırım için veya başka amaçlar için ev almak isteyenler, şuan geçerli olan en uygun ev kredisi faiz oranları ile konut satın almaları ve ileride yapılandırma kredileri ile faiz oranlarını düşürmeleri tavsiye edilmektedir.

yenikrediler.com /
 enuygun.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181