Kredisiz nasıl ev alabilirim ? İşte yanıtı!

Yeni bir konut sahip olmak isteyen ancak kredi kullanmak istemeyenlerin en çok sorduğu sorulan başında gelen kredisiz nasıl ev alabilirim? yanıtını sizler için araştırdık. Konut kredisi kullanmadan ev sahibi olmak isteyenlerin dikkat etmesi gerekenler haberimizde...

Kredisiz nasıl ev alabilirim diye düşünenlerin dikkat etmesi gerekenler;

- Kredisiz ev almak isteyenlerin öncelikle senetle ev satan inşaat firmalarını belirlemeleri gerekiyor.
- Senetle ev satan firmaları bulduktan sonra kredisiz ev satışı ile ilgili güncel fiyat listelerini araştırmaları büyük önem taşıyor.
- Kredisiz ev almak eğer alacağınız evin tamamını peşin almıyorsanız biraz maliyetli olabilir. Eğer peşinatınız yüksekse bu durum biraz daha değişiklik gösterebilir.
- Kredisiz ev almak için eğer farklı bir eviniz ya da arsa, arazi vb.varsa teminat olarak inşaat firmasına bunu teminat olarak gösterebilirsiniz.
- Kredisiz ev almanın yollarından birisi de kefil göstererek senetle borçlanmaktır. Bu seçeneği de inşaat firmasına teklif edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181