Mehmet Gönenç kimdir?
09 Aralık 1970 yılında, Bergama'nın Bölcek Kasabası'nda doğan Mehmet Gönenç, ilköğrenimini Bölcek'te; ortaöğrenimini ise Bergama Lisesi'nde tamamladıktan sonra 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversite eğitiminin ardından Bergama'ya dönen Mehmet Gönenç, iş hayatına atıldı ve 2003-2004 yılları arasında kısa adı BEGİAD olan Bergama Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’nin başkanlığını yürüttü.

SİYASİ HAYATI
2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bergama Belediyesi Meclis Üyeliği'ne seçilen ve beş yıl boyunca bu görevi yürüten Mehmet Gönenç, 29 Mart 2009 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olarak Bergama Belediye Başkanlığı'na seçildi.

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden aday gösterilen Mehmet Gönenç, seçimi kazanarak ikinci kez Bergama Belediye Başkanı oldu. 1996 yılında Meltem Er (Gönenç) ile yaşamını birleştiren Mehmet Gönenç, Yağmur ve Deniz'in babasıdır.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181