Neden Kartal'a yatırım yapılmalı?
İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesi gözde yatırım bölgelerinden biri olarak gösteriliyor.

Kentsel dönüşümde pilot bölge olarak bilinen Kartal, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. İstanbul için önemli bir merkez olması öngörülen Kartal ilçesi, kentsel dönüşüm ile birlikte çevrenin ve yaşayan kitlenin değişmesiyle de yatırımcının radarı altında.

Markalı konut ve ofis projeleri sayısının her geçen gün arttığı Kartal'da konut fiyatları geniş bir aralıkta yer alıyor. Kartal ilçesinin hafif eğimli bir coğrafyaya sahip olması da projelerde adalar ve deniz manzarasını yatırımcılarına sunuyor.

Ulaşım projeleri ile değer kazanan ilçede, Kadıköy-Kartal metrosu tamamlanmış durumda. İstanbul'un tüm semtlerine ulaşımın kolaylaşması ve bölgede ticari alanların yoğunlaşması; Kartal'a yatırım yapmak için birer sebep oluşturuyor.

Boş alanların, kullanılabilir arsa stoğunun bulunması ve önemli gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi gibi avatajların yer aldığı Kartal ilçesi, deniz ulaşımı ve havalimanına yakınlığının yanı sıra imalat ve sanayi bölgelerini de barındırmasıyla da dikkat çekiyor.
 
Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181