Tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı!Tem otoyolu kilit...
TEM Otoyolu'nda yoğunluk- Tünel girişleri- Viyadükler- Arızalanan otomobiller- Emniyet şeridindeki otomobiller- Su satıcıları Tatilciler dönüş yolunda- Tatilciler, dönüş yolunda TEM otoyolunun Kocaeli kesiminde yoğunluğa neden oldu.

Kurban Bayramı'nın 3. gününde yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli kesiminde yoğunluk oluşturdu.TEM otoyolunun İstanbul istikameti Bekirdere rampası, Gültepe ve Hereke tünel girişleri ile Dilovası mevkisinde ulaşım zaman zaman aksadı. D-100 karayolunun İstanbul istikametinde de yer yer trafik sıkışıklığı yaşandı. Otoyol ve karayolunda Ankara-İstanbul istikametinde her 10 kilometrede bir bulunan ekipler, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.

Haberler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181