'Anadolu Yakası'nın en değerli noktası Ataşehir olacak'!
İstanbul Finans Merkezi ile son yıllarda yerli ve yabancı yatırımcıların rağbet gösterdiği Ataşehir bölgesinde arsaların tamamı ofis ve lüks konut projeleriyle dolarken, metrekare fiyatları da hızla yükseliyor. Ataşehir’in merkezindeki son parsellerden birinde 200 milyon TL yatırımla A+Live Ataşehir projesini geliştiren Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, bölgeye son 10 yılda büyük yatırımların yapıldığını ve yakın gelecekte Anadolu Yakası’nın en değerli noktası olacağını belirtti. Maksem Grup, İstanbul Finans Merkezine yakın bir noktada konumlandırdığı A+Live Ataşehir projesiyle iş dünyasının merkezinde olmak ve geleceğe yatırım yapmak isteyenlere esnek çözümler sunuyor. Teknolojik tüm altyapı ve donatılara sahip 100 ofis ve 11 ticari üniteyi bölgeye kazandıran Maksem Grup, A+Live Ataşehir projesiyle İstanbul Finans Merkezine büyük değer katacak.

“ATAŞEHİR’DE METREKARE FİYATLARI 30-40 BİN TL SEVİYELERİNE ULAŞACAK”
Ataşehir bölgesine 2 milyar doların üzerinde bir yatırımın gerçekleştiğini belirten Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan; “Başta İstanbul Finans Merkezi, önemli ulaşım projeleri, özel sektörden çok sayıda proje ve bizim de A+ Live Ataşehir projemizin yer aldığı Ataşehir, yakın bir gelecekte Anadolu Yakasının en değerli semti olacak. Burası, Türkiye ekonomisinin kalbini oluşturacak. Finans sektöründen tüm kurum ve kuruluşlar, özel sektör ile uluslararası firmaların temsilcilikleri, ofisleri, şubeleri bu merkezde yer alacak. 10 yıl içinde bu bölgedeki ofis, dükkân fiyatları Anadolu Yakası’nın en yüksek fiyatlarına sahip Bağdat Caddesi - Caddebostan hattını çok gerilerde bırakacak ve Levent - Maslak güzergâhındaki firmaların tek tercihi olacak. Buradaki projelere yatırım yapanlar geleceğini garanti altına almış olacak. Çünkü bölgenin gelişimi tamamen finans ve ticaret merkezi olacak şekilde çizildi. Bu doğrultuda tüm projeler donatılarından mimarisine kadar özenle geliştiriliyor. Biz de bölgenin merkezinde 100 ofis ve 11 dükkandan oluşan A+ Live Ataşehir projemizi bu yaklaşımla tasarladık. Bölgenin gelişimi ve metrekare fiyatlarındaki artış çok hızlı. Ataşehir’de 7 - 8 yıl öncesindeki ofis metrekare fiyatlarına baktığımızda 3 ile 5 bin TL arasında bir aralık görürüz. Bugün bu rakam 12 ile 14 bin TL arasında seyrediyor. Önümüzdeki 8 - 10 yıl içinde ise bölgedeki ofis metrekare fiyatları 30 – 40 bin TL bandına ulaşacaktır. Bugün A+Live Ataşehir’deki metrekare fiyatlarımız 9 bin TL civarında. Bu rakamların önümüzdeki yılın aynı döneminde 15 – 16 bin TL seviyelerini ulaşacağını söyleyebiliriz.” dedi.

TESLİMLER 3 AY SONRA BAŞLIYOR
3 ay sonra teslimlerin gerçekleştirileceği projede kaba inşaat tamamlanırken, ince işçilik çalışmaları da son hızıyla devam ediyor.  40 bin metrekare inşaat alanına sahip projede ayrıca, farklı konseptlerde tasarlanan kafe ve restoranlar, ara katlarda ve teraslarda açık - kapalı bahçeler, toplantı salonları ve fitness salonu yer alıyor. 200 milyon TL’lik yatırımla gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan A+Live Ataşehir, yatırımın ve prestijin kesişme noktası olarak öne çıkıyor.

Türkiye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181