'Ankara Çankaya, konut projeleri ile değerleniyor!'
Çankaya konut projelerinin hayata geçirilmesiyle eski 'kazandıran' günlerine yeniden dönmeye başladı, inşaat sektörü uzmanları, kentin birbiri ardına inşa edilen marka konut projeleriyle değerine değer katarken, kentin merkezi Çankaya semti aksine seyir izlediğini öne sürdü.

YP inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, "Çankaya, bundan 20-30 yıl önce Ankara'nın en çok değer artışına sahip semtiydi. Talebin artıp arzın yetersiz kalması, trafik probleminin ortaya çıkışı, asansör ve otopark eksikliği, hava kirliliğinin artması gibi sebepler ise bölgenin alıcı için önemini yitirmesine neden oldu. Çankaya bu konuda yıllarca işlenebilecek bir cevher. Bu cevheri YP inşaat olarak hayata geçirdiğimiz Nefis Çankaya Evleri'yle değerli bir kazanca dönüştürmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Habertürk Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181