'Ankara'nın en çok kazandıran bölgesi Keçiören olacak!'
Konya merkezli bir firma olan Komyapı'nın yılda 4 bin konut üretme kapasitesine sahip olduğunu belirten Mensuri Seher, şöyle konuştu: "Ankara'ya Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptık. Keçiören, Ankara'nın en eski yerleşim bölgelerinden ve en merkezi konumda bulunan bir semt. Geniş anayol ve bulvarları, hastaneleri, alışveriş merkezleri, ulaşım ağı ile birlikte değerlendirdiğinizde, Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak. Bölgede kentsel dönüşümle ilgili de ciddi çalışmalar yapılıyor. Ancak Keçiören'de site konseptinde büyük projeler yok. Bu nedenle bölgede nitelikli site ihtiyacının karşılanması gerektiğini düşündüğümüz için Keçiören'i seçtik."

Vadikent'in yatırımcılarına kazandırdığını ve daha fazlasını da kazandıracağını belirten Mensuri Seher, şu bilgileri verdi: "Yüzde 85'i satılan projemizde yaşam başladı. Farklı mimariye sahip projemizde daireler 4 cepheye de hakim. Kartaltepe Kent Ormanı manzaralı dairelerin bulunduğu 42 bin metre kare alana sahip projemizin 12 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Tamamı 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projemiz, son inşaat teknikleri kullanılarak ve malzeme kalitesinden ödün verilmeyerek inşaa edildi. Fiyatlarımız 345 bin ila 545 bin TL arasında değişiyor. Yine aynı bölgede inşaa edilecek olan ikinci projemiz Park Elegance Konutları için de start verdik. 2018'in sonunda bitirmeyi planlıyoruz."

Şenay GÜNER/Posta Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181