'Ankaralı için konut yatırım değil, ihtiyaç'!
Ankara'nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatının için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışlan daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

GÜRÜLTÜDEN KAÇIYORLAR
Başkentte konut satın alanların i en büyük kriterinin konfor olduğunu kaydeden Altuntaş, Ankaralıların şehrin gürültüsünden uzaklaşıp hoşça vakit geçirebileceği yerlerin olduğu geniş ve yeşil alanlar istediğini dile getirdi. Altuntaş şöyle konuştu: "Ama aynı zamanda bir kaç kat aşağı inip havuzuna girmek, havuzdan çıkıp akşam yemeğine yine yürüyerek gideceği şık mekânlar arıyor. Biz de kaliteden ödün vermeden konfor ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz."

Sabah Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181