Antalya'da konut satışında lider Kepez!
Antalta'da Veli Yılmaz İnşaat'ın sahibi ve KEMDER Yönetim Kurulu Üyesi Veli Yılmaz, son dönemde inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Yılmaz, sektörde yılın ilk çeyreğinde yaşanan durağanlığın, son günlerde yerini biraz olsun hareketliliğe bıraktığını belirtirken, yılın son aylarına doğru banka faizlerinin düşmesiyle birlikte bu hareketliliğin daha da artmasını beklediklerini ifade etti. Kepez'in inşaat sektöründe geldiği noktaya da değinen Yılmaz, "Özellikle Sütçüler ve Varsak bölgeleri son dönemde hızla gelişiyor. Şuanda Antalya'da en çok konut satışının yapıldığı bölge Kepez. Sütçüler'de yeni yapılan Devlet Hastanesi, hem fiyatları hem de satışları artırdı" dedi. 2002 yılından bu yana müteahhitlik yaptığını hatırlatan Yılmaz, "Kepez'in son yıllarda ne kadar geliştiğini hepimiz görüyoruz. Kepez artık sadece 8-10 dairelik binaların olduğu bir yer olmaktan çıkarak, sitelerin, rezidansların, dev iş merkezlerinin inşa edildiği bir bölge haline ' geldi. Yapılan dev projelerle birlikte de hem kalitesini, hem bölgeye olan ilgiyi arttırdı" diye konuştu.

Müteahhitler olarak yaşadıkları sıkıntılardan da bahseden Yılmaz; şuanda sektör için en büyük sıkıntının demir ve beton fiyatlarının pahalılığı olduğunu ifade etti. Yılmaz, "Kepez Müteahhitler Derneği olarak yaptığımız çalışmalarla bu sıkıntıların çözümü yönünde çaba sarf ediyoruz" dedi. Sorunları olan müteahhitlere de seslenen Veli Yılmaz, "Dernek olarak tüm müteahhitlerin sorunlarını çözme noktasında adımlar atmaya hazırız. Arkadaşlarımıza dernek olarak her zaman kapımız açık" ifadelerini kullandı.

Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181