Antalya Muratpaşa'da konut fiyatları yüzde 12 arttı!
Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, satılık konut fiyatlarındaki artış oranının Antalya genelinde yüzde 14, Türkiye genelinde ise yüzde 13 olduğuna dikkat çekerek, bu artışın nedenleri hakkında bilgi verdi. Türkiye genelinde yaşanan bu büyük artışın en büyük nedeninin, Türkiye'nin komşu ülkelerinde yaşanan siyasi kanşıklıklar olduğunu belirten Saraç, Türkiye'nin güvenli liman olarak görüldüğünü dile getirdi.

Siyasi karışıklıkların yaşandığı bu bölgelerdeki sermayenin Türkiye'ye kaymasının gayrimenkul piyasasını oldukça hareketlendirdiğini aktaran Saraç, diğer yandan son dönemde inşa edilen site, rezidans ve lüks konutların da satılık konutlarda fiyat artışı sağladığına dikkat çekti. Muratpaşa bölgesinde yaşanan artışın Antalya genelindeki artış oranının altında kalmasını değerlendiren Saraç, Antalya'da boş arazilerin çok fazla olduğu ve kentsel dönüşümün başladığı bazı ilçelerde hızla yapılaşma sağlandığını, bu bölgelerin ortalamayı yükselttiğini söyledi. Saraç, Kırcami projesinin başlamasıyla birlikte Muratpaşa'da konut fiyatlannm katlanacağının da altını çizdi.


Akdeniz Beyaz Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181