Başakşehir modern bir şehre dönüşüyor!
Son 8 yılda İstanbul'un en çok yatırımcı çeken ilçelerinden biri olan Başakşehir'deki değişim baş döndürücü hızla devam ediyor. Emlak Konut GYO'nun art arda düzenlediği ihalelerle artık modern bir şehre dönüşüyor. 1.5 milyon metrekarelik alanıyla Başakşehir'in onda biri büyüklüğe sahip olan Kayabaşı bölgesinde TOKİ'nin girişimiyle kurulan Kayaşehir şimdi etap etap büyüyen dev bir şehre dönüştü.

Emlak Konut GYO'nun markalı projeleri bölgeye taşımasıyla popüler olan Kayaşehir, İstanbul'un yakın geleceğinde yeni ilçe olarak yerini alacak. Üçüncü havaalanı güzergâhı, biyomedikal Ar-Ge merkezi Sağlık Kent projelerine ev sahipliği yapan Kayaşehir, uzmanların deyimiyle altınşehire dönüşüyor. 

Fuzul Grup ile 18 yıl önce başlayan özel inşaat firmalarının markalaştırdığı Başakşehir'in yeni çekim bölgesi olan Kayaşehir'in dev şehir meydanına komşu projelerden konut sahibi olanlar yatırımlarının değer artışından memnun görünüyor. Bu artış gelecek yıl hizmete girecek olan üçüncü havaalanı ve yeni ulaşım ağları ile ivme kazanacak.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181