Bomonti'de evler yok satıyor!
Son 5 yılda 20'ye yakın projenin hayata geçtiği Bomonti'de, doluluk oranları yüzde 90'ları geçti. 4 bine yakın konutun bulunduğu bölgede projeler devam ediyor.

Keller Williams Platin Bölge Müdürlüğü Ortağı Emin Maltepe, Bomonti'nin en büyük avantajı olarak 'lokasyon'u işaret ederken, özellikle ana arterlere olan yakınlığı ve ulaşım kolaylığıyla cazip yatırım merkezlerinden yapıldığı Bomonti'de ise hâlâ Levent'in yarısı.

Levent'in yarı fiyatı

Maltepe "Bölgede metrekare birim fiyatları son 3 yılda dolar bazında yüzde 30 arttı. Doların artışını da göz önünde bulundurursak artış yüzde 60'ı buldu. Buna rağmen hâlâ yatırım için avantajlı bir bölge. Levent'te metrekare fiyatları 7 bin dolar iken Bomonti hâlâ bunun yarısı kadar' dedi. 


Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181