Bomonti, İstanbul'un göz bebeği olduğu yıllara yeniden dönüş yapıyor!
İstanbul Avrupa Yakasındaki Bomonti son yılların en hızlı gelişen yatırım bölgelerinin başında yer alıyor.

MARKALI PROJELER ÇOĞALDI
Nitelikli konut projeleriyle sürekli bir değişim içinde olan Bomonti, gerek yatırım gerekse oturum için yeni bir potansiyel. 10 yıldan uzun süredir kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Bomonti, İstanbul'un göz bebeği olduğu yıllara yeniden dönüş yapıyor.

İSTANBUL'UN TARİHİ SEMTİ
İstanbul'un eski yerleşimlerinden biri olan bölge, son yıllarda gerçekleşen kentsel dönüşümle yepyeni bir çehreye kavuştu. Gerek sınıfsal gerekse demografik yapısıyla şehrin en ilgi çeken bölgelerinden biri olan semt Mecidiyeköy, Beşiktaş, Nişantaşı, Taksim ve Cihangir gibi bölgelere olan yakınlığı ile tam cazibe merkezi.

SANAT VE YASAM KENTİ
Tarihi bira fabrikası alanının kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapan Bomontiada'ya dönüşmesiyle, Bomonti'nin çehresi hızlıca 'yaşamsanat semti' konseptini aldı. Bölgede yapımı biten Anthill ve Hilton gibi projeler de semtin modern yapıları olarak boy göstermeye başladı.

MARKALI KONUT CENNETİ
Ticari alanların yanı sıra konuta dönük projelerle yatırımcılarm ilgisini çeken Bomonti'de, metrekare fiyatlar kısa sürede 3 bin 500 liradan 12 -14 bin seviyelerine yükseldi. Bölgede; Sinpaş GYO, Fer Yapı, Ant Yapı, Yıldırım Yapı, Extensa Group, Ünal İnşaat, Öğer İnşaat gibi önde gelen şirketler var.

EN KARLI BÖLGELERİN BASINDA GELİYOR
İstanbul'un kalbinde özel bir konuma sahip Bomonti, gayrimenkul yatırım uzmanlarına göre; son 10 yıl içerisinde en hızlı değerlenen semtlerin başında geliyor. Sanat, iş ve eğlenceyi şehrin merkezinde toplamayı başaran tarihi semtin, önümüzdeki yıllarda da değerine değer katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ARSA FİYATLARI KATLANDI
10 yıl öncesine kadar Bomonti'de arsa metrekare fiyatları bin lira seviyesindeydi. Bugün ise fiyatlar 9 bin lira bandına. Bunun arkasında bölgeye artan yoğun ilgi var.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181