Bugünün Florya'sı, gelecekte Beylikdüzü olacak!
Huzurlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara projesinin yüzde 92'si satıldı. Kısa sürede hızlı bir satış gerçekleştiren firma, konutları 374 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Yatırımcılara kredili alımlarda ödeme kolaylığı sağlanan projede, anlaşmalı bankalar aracılığı 120 ay için 0.97 oranla kredi kullanabiliyor. 27 bin metrekare arsa, 18 bin 320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçenekleri bulunuyor. Huzurlu Projede daireler 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

YENİ PROJELER YOLDA
Beylikdüzü'nün geleceğin Florya'sı olacağını belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, 'Projemizden daire alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Deniz manzaralı dairelerimiz yer aldığı projemizin yüzde 85'ini yeşil alana ayırdık. Büyümeye devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde İstanbul'un iki yakasında yeni projelerimizi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

EKİM 2018'DE TESLİM
İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.Yüzde 85'i yeşil alan ve geniş peyzaj alanlarının yer aldığı projede; göletler, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, fitness Center, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı havuz, kafe, sauna, tuz odası, buhar odası ve Türk hamamı yer alıyor.

TÜM EVLER DENİZ MANZARALI
SeaPearl Ataköy'de her blokun kullanımına özel 150-200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, deniz kenarında yürüyüş imkânı, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı da yer alıyor. Projedeki tüm bağımsız bölümler deniz manzarasına hâkim bir konumda yükseliyor.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181