Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yapılacağı alanda konut projeleri hızlandı!
Temeli 18 Mart'ta atılan 138 yıllık hayal Çanakkale 1915 Köprüsü'nün bulunduğu alan ve Çardak ve Umurbey beldelerine özellikle inşaat firmaları yatırımlarını hızlandırıyor. Çanakkale başta olmak üzere Lapseki ye ve Çardak beldesinde bir çok inşaatı olan 'Grup Çakır' in Çardak beldesine yeni yapımına başladığı 56 konutluk inşaat temel atma törenine katılan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz" Bölgemize talep her geçen gün artıyor ve yatırımcılar bölgemize adete akın etti. Bizim tanıdığımız bir arkadaşımız uzun zamandır çalışmalarını sürdürüyordu Bursa bölgesinde yatırımları olan biri aynı zamanda Çanakkale merkez Lapseki ve bu gün Çardak beldesinde yatırım yapıyor. Bölgemiz birkaç yıla kadar daha da genişleyecek birde bölgemize genel yatırımcılara kanunlar çerçevesi yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş "Çardak beledimizde geçmiş yıllarda yapılan 4 kat üzerinden yapılıyordu vatandaşlarımız ve müteahhit firmaların talepleri doğrultusunda inşat ruhsatlarını 3 yıl önce 5 kata çıkarttık belediye meclisimizden budunla beraber Çardak beldesine müteahhit firmalar çok fazla talep göstermeye başladılar kendilerine çok teşekkür ediyoruz küçük beldemiz inşaat firmaların gelişiyle daha da canlanacak ve hareketlenecek" dedi.

Çanakkale genelinde bir çok inşaatı olan 'Grup Çakır' Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakır" Bu bölgenin araştırmasını yaptığımızda ciddi bir boşluk olduğunu tespit ettik. Mimari anlamda bir eksiklik olduğunun farkına vardık. Bundan 12'yıl kadar önce bölgeden bir çok arazi aldık ve bu yıl bölgede inşaat yapmaya başladık Çardak beldemizde inşaat yapmaya başladık 2017 yılı içerisinde Lapseki'de de inşaat yapmaya başlayacağız. Bölge güzel ve gelişime açık bir yer hayırlı olsun" dedi. 

Boğaz Vitamin Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181