"Çeşme'de fiyatlar 3 yıl sonra 3 katına çıkacak"!
İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmayı hedefleyen Folkart Yapı, Çeşme'de iki yeni projesini satışa çıkardı. Toplam yatırım bedeli 250 milyon lira olan Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri Mayıs 2017'de tamamlanacak. Bu sene içerisinde 4 yeni projeyi daha açıklayacaklarını anlatan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak:

"Yeni projelerin yatırım değeri 700 milyon lira. Devam edenlerle birlikte İzmir'de 3 milyar liralık yatırım yapıyoruz. Bodrum için de planlarımız var" diye konuştu. İstanbul-Bursaİzmir Otoyolu'nun Çeşme için önemine değinen Sancak, "İstanbul Çeşme arası 3.5 saate inecek. İstanbul, Bursa, Balıkesir gibi otoban hattı şehirlerin tatil bölgesi Çeşme olacak. Bölgede turizm 12 aya yayılacak" dedi. Otoyol projesinin henüz Çeşme'de gayrimenkul fiyatlarına yansımadığını anlatan Sancak, "Türk insanı, görmeden dokunmadan inanmıyor. Arabasına binecek, 3.5 saatte İstanbul'dan İzmir'e ulaşacak o zaman inanacak. Ancak o zaman da treni kaçıracak. 3 yıl sonra bu fiyatlara ev bulunamayacak. Fiyatlar en az 3 katına çıkacak" şeklinde konuştu.

HAVALİMANI GELİYOR
Mesut Sancak, Binali Yıldırım'ın İzmir milletvekili olarak başbakan olmasının şehir için bir şans olduğunu söyledi. Sancak, "Sayın Başbakanımız, İzmir Belediye Başkanlığı'na adaylığı döneminde 35 proje açıklamıştı. Bu projelerin içinde Alaçatı'ya havalimanı da vardı. Üstelik yeri bile belli. Binali Bey Başbakan olduğu için bu işin de bittiğini düşünüyorum. Neden Bodrum'da olsun da Çeşme'de olmasın?" dedi. Sancak, havalimanı projesinin bölgeyi uluslararası turizme daha fazla yakınlaştıracağını belirterek, "Butik havalimanı yapıldığında, Çeşme kapısını dünyaya da sonuna kadar açacak. Yeni planlarla eminim turizm de tüm yıla yayılacak" ifadelerini kullandı.

DURGUNLUK ETKİLEMEDİ
Çeşme'nin turist profilinin yerlilerden oluştuğunu anlatan Mesut Sancak, bu sayede turizm sektöründe yaşanan durgunluktan etkilenmediğini söyledi. Sancak, yabancıların henüz Çeşme'yi keşfetmemiş olmasının bölge için şu ortamda şans olduğunu da vurguladı.

330 BİN EURODAN BAŞLIYOR
Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin 9 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmesi hedefleniyor. 330 bin eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Blu projesinde metrekare fiyatları 3 bin 750 eurodan başlıyor. Folkart Hills projesinde ise metrekare fiyatı 2 bin 800 euro olarak belirlendi. 

Seda TABAK/Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181