Cevizlibağ-Yenibosna aksı metrekare fiyatları!
Eva Gayrimenkul Değerleme'nin Cevizlibağ-Yenibosna aksını konu alan araştırması, bölgenin özellikle hizmet sektörü tarafından tercih edildiğini ortaya koydu. Gelişimini sürdüren bölgede yeni ofis projelerinin metrekare satış değerleri 10 bin 800-14 bin 400 TL aralığında olurken, yeni konut projelerinin metrekare satış fiyatları ise 3 bin 250-22 bin 700 TL gibi geniş bir aralıkta seyrediyor.

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Cevizlibağ-Yenibosna aksının istanbul'un merkezi iş alanında bir alt merkez olarak gelişimini sürdürdüğünü, Atatürk Havalimanı ve Basın Ekspres Yolu bağlantı aksına yakın olması nedeniyle geliştirilen projelerde home office ve ofislerin ağırlıklı olduğunu belirtiyor. Yazıcı, bölgenin D-100 ve Basın Ekspres aksına yakın ya da cepheli konut projelerinin rezidans tarzında olduğunu, daha iç kesimlerde ise konut ağırlıklı bir gelişim görüldüğünü kaydediyor.

Bakırköy ve Ataköy sahil kesimlerine yakın olan yerlerde daha çok site tarzında yapılaşmanın yer aldığını ve bölgede üst-orta ve üst gelir grubuna yönelik yapılaşmanın hakim olduğu ifade eden Yazıcı, ulaşım açısından erişilebilirliğin yüksek olduğu akslarda ise ofis ağırlıklı projelerin üretildiğini belirtiyor.

Ekonomist Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181