E5 aksında metrekare fiyatları artıyor!
Cansel Turgut Yazıcı, Cevizlibağ - Yenibosna E-5 aksı bölgesinin D-100 ve Basın Ekspres aksına yakın ya da cepheli konut projelerinin rezidans tarzında olduğunu, daha iç kesimlerde ise konut ağırlıklı bir gelişim görüldüğünü kaydetti. Bakırköy ve Ataköy sahil kesimlerine yakın olan yerlerde daha çok site tarzında yapılaşmanın yer aldığını ve bölgede üst-orta ve üst gelir grubuna yönelik yapılaşmanın hakim olduğu ifade eden Yazıcı, ulaşım açısından erişilebilirliğin yüksek olduğu akslarda ise ofis ağırlıklı projelerin üretildiğini belirtti.

METRE KARESİ 22 BİN TL
Markalı konut projelerinin metrekare fiyatlarının bin 6.550 TL-13 bin 100 TL gibi geniş bir aralıkta bulunduğunu ifade eden Yazıcı, satışı devam eden konut projelerinde birim satış değerlerinin de 3 bin 250 ila 22 bin 700 lira aralığında olduğunu kaydetti. Bakırköy ve Bahçelievler'de ağırlıklı olarak nitelikli ofis projelerinin satıldığını belirten Yazıcı, projelerin birim satış değerlerinin 5 bin 500 ila 12 bin 700 TL aralığında değiştiğini ve inşaatı ve satışı devam eden ofis projelerinde ise birim satış değerlerinin 10 bin 800 ila 14 bin 400 TL gibi bir aralığa yükseldiğini söyledi.

Sabah 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181