'Gayrimenkul yatırımlarında Antalya yükselişte!'
ERA Gayrimenkul Franchise Semineri Antalya Akra Barut Otel'de yapıldı. Dünya'da 3 bini aşkın ofisi, 38 binden fazla ofisin sahibi olan ve 35 ülkede gayrimenkul hizmeti veren ERA, Türkiye'de kendi işinin patronlarını arıyor. İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Kocaeli, Çanakkale, Yalova, Aydın, Girne, Manavgat gibi bir çok yerde ofis açan Era Gayrimenkul, Antalya ofisini de önümüzdeki günlerde hizmete açmaya hazırlanıyor.

ERA Gayrimenkul Franchise Satış Direktörü Kadir Tümen, Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapılabilecek iller arasında Antalya'nın en ön sırada olduğunu söyledi. Türkiye'de ev alma yasının 35'e kadar düştüğüne değinen ERA Satış Direktörü Tümen, Antalya'da yasayan insanların yas ortalamasının 30 ve diğer illere oranla gayrimenkul alabilme potansiyelinin bu kentte daha fazla olduğunu söyledi.

HAREKETLİ BİR SEKTÖR
Dünya'nın gayrimenkul devi olan ERA'nın Türkiye'de birçok yere ofis açtığın belirten Satış Direktörü Kadir Tümen, "Gayrimenkul sektörü her geçen gün daha da gelişiyor. ERA olarak en büyük amacımız, gayrimenkul sektörünün en nitelikli netvvork ağını kurabilmektir. Gayrimenkul sektörü sürekli hareketleniyor. Kişi basına gelir yükseldikçe, yatırım aracı olarak gayrimenkul de çok iyi geri dönüşler sağlanıyor. Gayrimenkule olan talep arttıkça, gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç duyuluyor" dedi.

GAYRİMENKUL GENİŞ PAZAR
Gayrimenkul sektörünün çok geniş bir pazar olduğuna değinen Tümen, "Türkiye'deki gayrimenkul ofis pazarı yüzde 6 civarında... Yüzde 26 civarında bağımsız ofis var. Gayri menkul satışlarının yüzde 68'i sahibinden yapılıyor. Gayrimenkul sektörünün 2.2 milyonluk pazar payının, 1.5 milyonu konut, 700 bini ticari gayrimenkulden oluşuyor. Yaklaşık 150 milyar dolarlık bir işlem hacmi ve 6 milyar dolarlık bir hizmet bedeli var. Bizlerde gayrimenkul pazarındaki oyuncular olarak bu pazardan pay almak istiyoruz.

Antalya Ekspres Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181