Geleceğin iş merkezi; Basın Ekspres!
İstanbul Avrupa Yakası'nda Güneşli Basın Ekspres hattı hızlı bir değişim içinde. Bölge 30'un üzerinde konut, otel, AVM ve A plus ofis projesine ev sahipliği yapıyor. E-5, TEM, Sahil yolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres'te metro ve havaray yatırımları başladı. Basın Ekspres Hattı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) taraflıdan Merkezi iş Alanı olarak tanımladı. Bu da Basm Ekspres'i iş yaşamının merkezlerinden biri haline dönüştürecek.

OFİSİN YENİ MERKEZİ
Bölgede, A sınıfı ofis kiralarının metrekaresi 12-13 dolar, B sınıfı ofis kiralarının metrekaresi ise 8-10 dolar seviyelerinde. Ofislerin metrekare satış fiyatları ise 5 bin lira ile 8 bin lira arasında değişiyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesindeki konutların metrekare satış fiyatları ise 4 bin lira ile 8 bin 500 lira arasında değişiyor.

Mar Yapı Başkanı Münir Özkök: Basın Ekspres ve Güneşli ulaşım avantajlarıyla öne çıkıyor. E-5, TEM, Sahil Yolu ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi ana arterleri birbirine bağlayan bir kavşak. Eski sanayi alanları otel, konut, rezidans ve ofis yatırımlarına dönüşüyor. Mahmutköy Mecidiyeköy ve Mahmutköy - Ataköy metro hatları bölgeye değer katıyor. Bu değer metro hatlarının tamamlanmasıyla daha da artacak.

Balance Güneşli Bşk. İsmail Çoban: Basın Ekspres hattı, merkezi iş alanı olarak gelişiyor. Hem Atatürk Havalimanına hem de 3. Havalimanına yakın. Nitelikli A sınıfı ofis ihtiyacı olanfirmaların ilk tercihi bu bölge olacak. Bölge de ofis ve turizm yatırımlarının yanı sıra konut yatırımları da bulunuyor, insanlar bu bölge de hem yaşayıp, hem de çalışabilecek. İstanbul'un trafik çilesini çekmeyecek. Güneşli bölgesel bir merkez olacak.

Yiğit Grup Başkan Vekili Önder Yiğit:
Merkezi iş alanı olarak gelişen Güneşli Basın Ekspres, ulaşım avantajları ve havaalanına yakınlığıyla eşsiz bir bölge. Bölgesel bir merkez olarak gelişiyor. İstanbul'un bir çok bölgesine göre Basın Ekspres hattı fiyat avantajına sahip. Bölgedeki projeler yatırımcısına bugün de gelecekte de kazandıracak. Bölge yerli yatırımcı kadar, yabancıların ilgisini de çekiyor.

Servotel İcra Kur. üyesi Melda Bayraktaroğlu; Güneşli'de ofis ve konut projeleri eş zamanlı gelişiyor. Bu durum aynı bölgede yaşama, çalışma avantajı sunuyor. Bakırköy, Ataköy, Bağcılar, Yeşilköy, Florya, BahçeüevLer gibi ilçelere komşu olan Güneşli, bölgesel bir iş merkezi olacak. Bölge havaalanına yakın. Bu nedenle, Güneşli'deki nitelikli ofisler Anadolu'daki iş adamları tarafından da tercih ediliyor.

Bülent Yoldaş / Posta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181