Göztepe-Ziverbey ulaşım hatlarıyla değer kazanacak!
Göztepe-Ziverbey hattında kentsel dönüşüm devam ederken, bölgede emlak piyasası canlılığını korumayı sürdürüyor. Binaların yıkılarak, yerinde dönüştürüldüğü bölgede parsel bazlı dönüşüm yapüıyor. Dönüşümün değerlendirdiği bölgedeki evlerin fiyatları Kadıköy-Kartal metro hattıyla birlikte daha da arttı. Hatta markalı evlerin metrekare fiyatları 20 bin lira seviyesine kadar dayandı.

SÜREÇ DEVAM EDİYOR
Uzmanlar, Göztepe-Ziverbey hattının Avrasya Tüneli'nin açılmasıyla daha da değerleneceğinde hemfikir. Çünkü tünelin Anadolu yakasındaki çıkış noktası bu bölgede olacak. Söz konusu Tünel projesi, bölgenin E-5 aksından çıkacak. Kadıköy-Kartal metrosuna Avrasya Tüneli gibi bir projenin de eklenmesiyle Göztepe-Ziverbey hattında ulaşım daha da rahatlamış olacak. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181