İşte Bursa'nın değer kazanan caddeleri...
Lokasyon ve konumuyla Bursa'nın en gözde bölgeleri arasında yer alarak aktif bir görüntü gözlemlenen caddeleri sizler için araştırdık.

İşte halen büyük ilgi gören ve yakın gelecekte Bursa'nın en değerli caddelerinin arasında yer alacak caddeler;

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Nilüfer
Bursa’nın en gözde lokasyonları arasında olan Nilüfer'de yer alan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, yürüyüş yolları, restoranları, kafeleri, marketleri ve alışveriş mekanları ile son yıllarda değerini en çok arttıran caddelerin başında geliyor. Fatih Sultan Bulvarı'nda 2017 yılında kira bedellerinin artan perakende talebiyle birlikte yükselmesi bekleniyor.


İstanbul Caddesi (Yalova yolu), Osmangazi
T1-T2 Tramvay hattı ve Bölge Adliye Kampüsü gibi yeni yatırımların yanı sıra Özdilek, IKEA, Anatolium gibi alışveriş merkezlerini bünyesinde barındıran İstanbul Caddesi Bursa'nın yeni cazibe alanları arasında yer almayı başardı. Cadde üzerinde ve civarında yapılması planlanan yatırımlar ile yeni bir kimlik kazanması beklenen İstanbul Caddesinde henüz adı açıklanmayan bir alışveriş merkezinin yapılması da gündemde..

Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, Nilüfer
Yeni konut projeleri ile hızla değeri artan Özlüce ve Ertuğrulkent semtlerinin kesiştiği noktada yer alan Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'da son dönemlerde değerini arttıran caddelerin başında geliyor.

Ulusal ve uluslararası birçok perakende markasının yer aldığı Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda özellikle genç nüfusun yoğun vakit geçirdiği gözlemleniyor. Caddedeki kira bedellerinin ise 2018 yılından itibaren artışa geçmesi bekleniyor.

Ata Bulvarı, Nilüfer
İzmir yolu ve Mudanya yolunu birbirine bağlayan en aktif yol olarak dikkat çeken Ata Bulvarı yakın geleceğin yıldızı olmaya hazırlanıyor.

Konut yerleşimleri ile sanayi bölgelerinin arasında yer alan Ata Bulvarı, özellikle ofis ve ticari projelerle öne çıkıyor. Bunun yanı sırsa cadde üzerinde yer alan eski sitelerde yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları ile caddenin değerinde de ciddi bir artış bekleniyor.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

ALPİŞ TUANA EVLERİ 1.ETAPTA SON DAİRELER SATIŞTA! İSTANBUL CADDESİ T1 HATTINA KOMŞU OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 8 yıl önce

Bursa yolcati köyü değer kazanmiyirmo kentseldonusum olmuyormu

Avatar
Fatma Gül OlACAK 7 yıl önce

Merhabalar , Benim Osmangazi Küplüpınarda gece kondum var acaba buralarada kentsel dönüşüm girecekmi ? Bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım .Teşekkür ederim.

Avatar
ali ayaz 7 yıl önce

ördeklinin ordaki evler neolacak bilgi verirmisiniz saygılar,,,

banner182

banner181