İzmir'in değerlenen bölgesi: Torbalı!
5-6 yıl kadar önce Torbalı Mahallesi beklenen ilgiyi görmüyordu, Torbalı Mahallesinde ayakkabı, kıyafet, her türlü hırdavat ürünlerini bulmak neredeyse imkânsızdı. Mahallede yaşayan birçok insan ihtiyaç duyduğu ürünleri almak için Tepeköy Mahallesindeki çarşıya geliyordu. Son günlerde İZBAN'ın gelmesi ve yeni açılan dükkânlar ile mahalle daha bir hareketlendi. İZBAN ile birlikte inşaat sektörünün de mahallede artması taleplerin artmasına neden oldu. Torbalı Mahallesi son günlerde tabiri caizse altın çağını yaşıyor.

FİYATLAR HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Torbalı Mahallesinde yeni açılan işletmeler ve hizmet noktalarıyla beraber gayrimenkul değerlerinde artışlar gözkmlenmeye başladı. Özellikle Metropolis Bulvarı üzerinde yer alan konut ve işyeri fiyatlarının daha da artacağı öngörülüyor. Yapılacak olan yeşil alan ve meydanlarla beraber İnşaat ve konut sektöründe vatandaşın pahalılıkla karşılaşması bekleniyor. Müteahhitler Torbalı Mahallesi ndeki arsalara yöneldi, Torbalı Mahallesinde yer alan eski tek katlı binalar yerine yeni birçok apartman ve siteler yapılmaya başladı. Aydın Sezer Çok Amaçlı Salonu'nun çevresindeki boş arsalar birer birer müteahhitlerce kapışılmaya devam ediyor. Mahalle kısa süre içerisinde daha da değer kazanacak gibi görülüyor.

Torbalı Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181