İzmir Torbalı'nın yükselen yıldızı Ayrancılar!
Torbalı'nın gelişimine paralel olarak Ayrancılar da büyük bir gelişme gösteriyor. Nüfusu gittikçe artan hizmet sektöründe büyük bir ivme yakalayan Ayrancılar'da inşaat sektörü aldı başını gidiyor. Ayrancılar'ın son dönemdeki en önemli merkezlerinden birisi de Yeni Pancar Yolu. Yeni Pancar Yolu'nda son dönemde yapılan yatırımlar bölgenin cazibesini artırdı. Özellikle Triyanda Evleri ve diğer müteahhitlerin üstün çalışmalan sonucu bölge gelişirken mevcut bölgede daha önceden yapılan mevcut binalarda da bir değer artışı görüldü. 3-4 yıl öncesine kadar 70-90 bin lira arasında bölgede satılan daireler şimdi 130 bin lirayı aştı.

YENİ PANCAR YOLU
Torbalı'nın yükselen yıldızı Ayrancılar, hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Son dönemlerde özellikle inşaat sektöründe büyük yatırımlar söz konusu oldu. Önceki yıllara nazaran uygun fiyata satılan evlerin fiyatları son dönemde iyiden iyiye arttı. Bir zamanlar Ayrancılar'da Torbalı'nın yarı fiyatına hatta üçte bir fiyatına evler bulunurken şimdi neredeyse evlerin fiyatı ilçeyle eşit duruma geldi. Ayrancılar'da konut fiyatlannm en çok arttığı noktalann başında ise Yeni Pancar Yolu geliyor. Triyanda Evleri, Lazali Konutlan, Üçpınarlar Mesire alanı bölgenin değerini daha da artırırken bölgedeki mevcut konutların fiyatı da hızla artıyor.

130 BİNİ AŞTI
İnönü Mahallesi'ndeki Başakkent ve Huzurkent Sitelerinde önceki yıllarda daire fiyatlar 70 bin TL civarındayken şimdilerde 110 bin ile 130 bin TL arasında seyrediyor. Bunun nedeni ise bölgeye yapılan yatırımlar. Bölgenin en önemli sorunu olan okul sıkıntısı da çözülünce fiyatlar daha da arttı. 115 Bin TL'ye Başakkent Sitesi'ndeki evini sattığını ifade eden bir vatandaş, "Fiyatlar geçen yıl büyük artış gösterdi. Talep oldukça yüksek. Biz de bu fiyatlarda alıcı bulmuşken değerlendirmek istedik" şeklinde konuştu. 

İbrahim DANIŞ / Büyük Torbalı Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elif 5 yıl önce

Ayrancılara neler yapılacak nasıl gelişecek bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler

Avatar
Fetah kaya 5 yıl önce

Ayrancilar özelikle inönü mahallesi çok nezih okula ra merkeze sakinligle süper bir Yer

banner182

banner181