Kağıthane'ye yatırım yapan yaşadı!
Kira getirilen artıyor İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Bölgede eski binalarda 150 bin liraya ev bulmak da mümkün, yeni binalarda 4 milyon dolara da. Kağıthane'de kira getirileri ise her sene ortalama yüzde 10 oranmda artıyor. Bölgede yatırımcılar genellikle markalı konut projelerini tercih ediyor.  

Mega projelere komşu
Kağıthane'yi avantajlı kılan unsurların başında konumu geliyor. Bölge; Levent, Maslak ve Ayazağa gibi merkezi iş alanlarına yakın. Diğer yandan ofislerin sayısı da attığı için bölgede konut ihtiyacı baş gösteriyor. Bölge ayrıca yakın zamanda açılacak 3. Boğaz Köprüsü ile Büyük İstanbul Tüneli gibi kamu projelerine de komşu. Kağıthane'de konut fiyatlarının gelecek metro hatlarıyla Dolmabahçe - Bomonti Tüneli, metrobüs hattı, sanayi metro istasyonları gibi yapılan yatırımlar Kağıthane'nin değerini artırırken, ulaşımı rahatlatıyor. Ayrıca Mahmutbey-Mecidiyeköy hattı da Kağıthane'ye ulaşım yollarını rahatlatacak. Bulunduğu bölge, aİternatif alanlardaki fiyatların yüksekliği Kağıthane'yi cazip hale getiriyor.

Parlayan yıldız
Kağıthane, Avrupa Yakası'nın en önemli iş ve eğlence merkezlerinden olan Levent, Maslak, Şişli, Mecidiyeköy ve Çağlayan gibi bölgelerin arasında konumlanıyor. 2017'de metro ulaşımınında sağlanacağı bölge tam anlamıyla İstanbul'un yıldızı parlayan bölgelerinden biri oldu.

Cendere'ye odaklandık

Seba İnşaat olarak kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandık. Fabrika alanlarını dönüştüreceğiz. Cendere, Maslak m hemen arkasında gelişen bir bölge. Bölgeye güvendiğimiz için İstanbul'daki ileriye dönük yatırımlarımızı buraya yapacağız. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181