Kartal, İstanbul'un cazibe merkezi oldu!
Sanayi yapılaşmalarının bölgeden çekilmesi, Osmangazi Köprüsü'nün açılması, Marmaray, metro, deniz otobüsü gibi ulaşım merkezlerinin tam merkezinde olmasıyla yatırımcıların yeni gözdesi haline gelen Kartal, amortisman süresinin 18 yıl olmasıyla da konut alıcısının yüzünü güldürdü. Kadıköy'deki parselden kentsel dönüşümün aksine ada bazlı kentsel dönüşümle, gerçek bir kentsel dönüşümün nasıl olmasını gösteren Kartal'da metrekare fiyatları her geçen yıl biraz daha artıyor. 2010 yılında metrekaresi 2 bin TL olan konut fiyatları 10 bin TL'ye dayandı.

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, "2016 Mayıs ayında lansmanını gerçekleştirdiğimiz Kartallife-Atalar projemize başlarken, 2010 yılında metrekaresi 2 bin TL olan rakamlar, şu anda en düşük 4 bin TL'den başlıyor ve metrekare fiyatları 6-7 bin TL'ye kadar çıkıyor. Öyle ki sahil hattındaki bazı büyük projelerde metrekare fiyatları 12 bin TL'ye kadar çıkıyor. Bu yüzden Kartal, oturmanın dışında yatırım için konut alan kişilerin de yüzünü güldürüyor" dedi.  Son aylarda Kartal'da lansmanı yapılan dev projelerle birlikte ilçe bir kez daha gayrimenkul sektörünün gündeminde ön sıralara çıktı. İşte o projelerden bazıları..

Kartal Life Atalar projesi detayları! tıklayınız.

AND PASTEL SENEYE TESLİM
Anadolu Grubu'nun köklü geçmişinden aldığı güçle projeler geliştiren AND Gayrimenkul, istanbul'da genç, eğitimli ve beyaz yakalı nüfusun en çok tercih ettiği lokasyonlardan biri olan Kartal'daki AND Pastel projesini Haziran 2018'de teslim edecek. AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, "Yaptığımız araştırmalar ve gözlemlerimiz bugün en çok satışı 4-5 sene öncesine kadar Kartal'ı bariyer olarak gören Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye sakinlerine yaptığımızı ortaya çıkardı. Diğer yandanjstanbul'da konut satın alma nedeni oturum olanların oranı yüzde 64 iken, Kartal'da bu oranın yüzde 73'lere kadar çıktığını gördük. Bunun nedenlerin de biri de iş merkezlerinin Anadolu yakasına taşınması. Buradan hareketle AND Pastel'deki keyifli yaşama dahil olmak isteyen ama ödeme sıkıntısı nedeniyle bu kararını erteleyenler için yeni bir kampanya düzenledik/Buyurun gelin, ev almayı ertelemeyin, taksitlerinizi erteleyin. Kredi ödemelerine evinize taşındıktan sonra kira öder gibi başlayın'diyoruz"dedi.

AND Pastel projesi detayları! tıklayınız.

Teknik Yapı'dan Kartal'a Deluxia Park Projesi
Kartal'da yüksek prim ve marka kalitesini yansıtan projelerle tanınan Teknik Yapı, DELUXIA PARK ile kentsel dönüşüme kaldığı yerden devam ediyor. Şirket Ören Bayan İplik Fabrikası yerinde toplam 821 birimden oluşan Deluxia Park projesine başladı. Projeden 750 milyon lira hasılat bekleniyor.

35 katlı 1 rezidans, 6'şar katlı 2 ofis olmak üzere toplam 3 bloktan oluşan Deluxia Park Residence projesinde 364 konut ve 34 ticari ünite yer alıyor. Rezidansların satışa çıktığı projede, 414 of islik Deluxia Park Business daha sonra satışa sunulacak. Projede metrekare fiyatları 6 bin 380 liradan başlıyor. Daireler 399 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Lansmana özel yüzde 5 indirimin yanı sıra peşin veya kredili alımlarda artı yüzde 10 indirim uygulanacak.

Teknik Yapı Deluxia Park projesi detayları! tıklayınız.

Royal Group Kartal'ın siluetini değiştiriyor
Royal Group, 'Royal Garden' projesiyle Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Kartal'da yükseliyor. 180 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, 22 ve 30 kattan oluşan iki farklı blok halinde Kartal'ın siluetinde özel bir yer alıyor. 13 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlanan projenin, en dikkat çekici yanı ise %801nin yeşil alandan oluşması. Anadolu yakasındaki inşaat projeleri içerisinde en fazla yeşil alana sahip olan RoyalGarden, 2.000 metrekareye yakın oturma alanı, içine motorlu araç alınmayan 11.500 m2 net peyzaj alanı ve 400 dairesiyle/istanbul'un en yeşil rezidansı"iddiasını da kanıtlamış oluyor. Projede büyüklüğü 79 metrekare ile 367 metrekare arasında değişen 1 +1 'den 5+1 'e farklı tiplerde rezidans daireler bulunuyor. 

Royal Garden Kartal projesi detayları! tıklayınız.

Arma Menta yüzde 30 prim yaptı
İnşaat'ın "Yatırımın Arması"adıyla ve yatırımcısına yüksek kazanç vaadi ile yola çıktığı dört yeni projeden ilki olan Arma Menta projesinin inşası 2017 Mayıs ayında başladı ve projenin 2019 Haziran ayında tamamlanması planlanıyor. Toplamda 60 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilen projede daire fiyatları 390-710 bin TL arasında değişiyor.

Arma Menta projesi detayları! tıklayınız.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181