'Kartal ulaşım projeleri ile Ataköy gibi olacak!'
Fera Grup'un Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde son birkaç daire ve ofis kaldı. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, faaliyetteki ve yeni açılacak metro hatlarıyla her iki bölgenin de değerinin hızla arttığını söyledi. Yedikardeş, İstanbul'da 2019'da 400 kilometre metro hattına ulaşılacağını hatırlatarak, "Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için yeterlilikler alındı. Kartal Tavşantepe metrosu da 10 Ekim itibariyle hizmete girdi. Kartal zaten Kadıköy metrosuyla yatırımları kendisine çekmişti.

HERKES PROJE AVINDA
Ümraniye de Finans Merkezi'ne yakınlığıyla gelişiyor. Kaliteli ofis stoku ihtiyacının yoğun olduğu bir bölge. Biz de bölgede Fera Business ofislerini yaptık" dedi. Yedikardeş, Kartal-Maltepe hattının ise yakın gelecekte Şirinevler-Ataköy hattı gibi olacağını vurguladı. Bunu gören yatırımcıların da bölgede proje avma çıktıklarına dikkat çekti. Şirketin bölgedeki Fera Life Kartal evlerinin metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181