'Kartal yatırımcının gözdesi oldu!'
ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Kartal bölgesinde yapılacak konut ve ofis yatırımının ciddi kazanç sağlayacağını belirtti. Baygan, "Bölgede hem konut hem ofis stoğu var. Ulaşım kolaylığıyla iş hayatının da hareketlendiği noktalardan biri ve birçok plaza inşaası söz konusu. Buraya yatırım, kira çarpanı ve değer artışı gibi konular baz alınarak yapılmalı. Diğer ilçelerle kıyaslandığında değerinin daha da artması yüksek ihtimal" dedi.

Kentsel dönüşümde pilot bölge
Çzellikle kentsel dönüşümde pilot bölgelerden birisi olmasının bölgeyi ilgi çekici hale getirdiğini anlatan Baygan, "Yeni konut projelerinin yapılması ve yapılacak olması, Ataşehir gibi komşu bölgelerdeki inşaat satış metrekare fiyatlarının yüksekliği, bu bölgeye talebi artırıyor. Özellikle metro hattıyla Kartal'dan İstanbul'un tüm bölgelerine ulaşımın kolaylaşması bölgenin değerini artıran unsurların başında geliyor" diye konuştu.

Marmara'nın önemli merkezi olacak!
500 bin nüfusuyla Kartal'ın İstanbul'un geleceğindeki en önemli gelişme alanlarından biri olacağına vurgu yapan Mustafa Baygan, "Gelişme potansiyeliyle Kartal, 20 yıl sonra Marmara havzasında önemli bir merkez olacak" dedi. 


'Yabancıya konut satışı artabilir'
Mustafa Baygan, Türkiye gayrimenkul sektörünün Avrupa, Ortadoğu ve Uzakdoğu'nun cazibe merkezi haline geldiğinin altını çizdi. Jeopolitik risklerden uzaklaşılmaya başlanmasıyla yabancıların da ciddi alımlar yapabileceğine dikkat çekti. Baygan, "İnsanımız sıcak, iklimimiz sıcak. Katı kurallar altında yaşamaya alışmış bir yabancının özlediği ve bulamadığı avantajlar bunlar. Türkiye konut satışlarında adet olarak uzun yıllar şampiyon olmaya devam edecek" dedi.

Posta Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181