Konut alıcılarının tercihi yine Keçiören oldu!
Keçiören'in son yıllarda artarak devam eden gelişimi emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. TÜİK verilerine göre, 2016'da Türkiye'de en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe Keçiören oldu. Belediyenin şehir planlama ve alt yapı konusundaki başarılı çalışmaları sonucu gayrimenkul alımı ve oturum alanı olarak tercih edilmesi ile birlikte Keçiören'de 2016'da 25 bin 400 konut satıldı. Keçiören'in ardından 20 bin 848 konut satışı ile Çankaya ikinci olurken, onu sırayla Mamak ve Etimesgut takip etti.

YATIRIMLAR SEVİNDİRİYOR
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, sosyal alan yatırımları, kişi başına düşen yeşil alan miktarının artması ve hizmet belediyeciliğinin ön plana çıkmasının ilçeye yönelik konut tercihlerinde etkili olduğunu belirtti. Başkan Ak "Göreve geldiğimiz 2009'da belediyenin tüm imkanları kent girişine harcanmıştı. Biz ise tüm Keçiören'i bir bütün olarak ele aldık ve yatırımlarımızı ilçenin geneline yaydık. Bu da Keçiören'in tamamında topyekûn bir kalkınma getirdi. Tek mahallenin değil tüm Keçiören'in belediyesi olduk" dedi. Ak "Hem gayrimenkul yatırımı hem de Ankara'da insanların yaşamak için Keçiören'i tercih etmesi bizleri oldukça sevindiriyor. Çünkü bir belediyenin en önemli görevlerinden birisi yaptığı çalışmalarla bölgesini kalkındırmak, değerli hale getirmektir" görüşünü dile getirdi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181