Londra'da kira fiyatları ayda 1,676 pound!
Londra Belediye Başkanı adayı Sadiq Khan, Londra’da ev kiralamanın Avrupa başkentlerinde dört yıldızlı bir otelde kalmaktan daha pahalı olduğunu söyledi. Khan, Londra’daki ortalama kira fiyatlarının ayda 1,676 pound olduğunu ve bunun gecelik 55 pound gibi bir rakama denk geldiğini belirtti ve buna göre, Paris, Roma ve Berlin gibi Avrupa başkentlerindeki dört yıldızlı otellerde konaklamanın daha ucuza denk geleceğini söyledi.

1+1 EVLERİN KİRASI BİN 271 POUND

Ulusal İstatistik Ofisi’nden alınan verilere göre Londra’da tek yatak odalı bir evin aylık kirası 1,271, yani gecelik olarak 41 pound. Sadiq Khan, Muhafazakar Parti’den Boris Johnson’un ikinci başkanlık döneminde 2011 yılında kira fiyatlarının yüzde 30 arttığını söyledi ve başkan olarak yine başka bir Muhafazakar Parti adayı olan Zac Goldsmith’in seçilmesi halinde kira fiyatlarının 2020’ye kadar aylık 2,184 pound olacağını iddia etti. Zac Golsmith ise, kira fiyatlarını düşürmenin tek yolunun Londra Belediyesi’nin bu konuda daha çok yatırım ev inşa etmek olduğunu söyledi.

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181