Maslak'ta son 3 yılda 10 binden fazla lüks konut teslim edildi!
İstanbul'un en önemli ofis bölgesi Maslak, 25 yıldır yerli ve yabancı yüzlerce firmaya, on binlerce beyaz yakalı çalışana ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki gökdelenlerde çalışanların yanı sıra, İstanbul Teknik Üniversitesi, Harp Akademileri ve hatta 5 dakika mesafedeki Levent plazalar bölgesindeki çalışan nüfus için, daha 2-3 yıl önceye kadar lüks konut alternatifi fazla yoktu. Maslak, Seyrantepe ve Ayazağa-Cendere'de hayata geçen yeni konut projeleri ile birlikte, gün içerisinde arı kovanı gibi olan plazaların hemen yanı başında, 3 yıl içerisinde, 10 binden fazla lüks konut teslim edildi.

Yıllarca tek proje olarak kalan Mashattan'dan sonra; Ağaoğlu My Home Maslak, Vadistanbul, 42 Maslak, Ağaoğlu 1453, Eclipse. Maslak Spine Tower gibi rezidans projeleri peş peşe teslim edilirken Skyland, Nurollife ve Nidapark Seyrantepe'de ise teslimler yaklaştı. 18 yıldır Ağaoğlu projelerinde 'ikinci el yetkili ofisleri' ile onbinlerce Ağaoğlu müşterisine hizmet veren REMAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, Maslak 1453'te de Ağaoğlu ile çözüm ortaklığına devam ediyor.

Selami Arpacı, Maslak 1453'te teslimlerin başlaması ile bölgedeki markalı konut stokunun bir anda 2 katına çıktığını belirterek, "25 yıldır plazalar bölgesi, iş merkezi diye anılan Maslak, markalı konutta da önemli bir adres oldu. Plazalar bölgesinde, gündüzleri yüzbinlerce çalışan koştururken, akşamları 2 dakika mesafede rezidanslardan çocuk sesleri yükselmeye başladı" dedi. Maslak'taki rezidans projeleri sadece stüdyo ve 1+1'ler ile yalnız yaşayanlara değil; 3+1'den 4+1'e ve hatta penthouse katlarına kadar, ailelere hitap ediyor. Selami Arpacı, Maslak-Levent hattının, konum olarak halen İstanbul'un en önemli iş ve fînans merkezi olduğunu hatırlatarak, 5-10 dakikalık mesafede Akbahk, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Finansbank, Denizbank, Garanti Bankası, Odeabank, FibaBanka, HSBC, KuveytTürk, Ziraat Bankası, Vakıfbank hizmet ve genel müdürlük binalarının bulunduğuna dikkat çekti.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181