Nilüfer'de kiralık daire sorunu var mı? İşte detaylar...
Bursa'nın en gözde ilçelerinin başında gelen Nilüfer'deki konut ihtiyacı artarak devam ediyor. Nİlüfer'de kiralık daire arayanların sayısı ise oldukça fazla.

Bölgede yapılan yeni konutlar, ticari alanlar ve alışveriş merkezleri bölgenin cazibesini arttırırken bir yandan da bölgedeki kiralık daire stoğunun az olması vatandaşları ve emlak danışmanlarını mutsuz ediyor. Artan talep karşısında çözüm üretmekte zorlandıklarını belirten emlak danışmanları Nilüfer'de biran önce yeni konutların yapılmasını ve bununla beraber kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmesi gerektiğini belirtiyor.

NİLÜFER'DE ÜÇ AYDA 3.281 ADET KONUT SATILDI

Konut satışlarında verimli bir dönem yaşayan Bursa'nın bu anlamdaki öne çıkan bölgesi olan Nilüfer'de Mayıs-Haziran ve Temmuz 2015 dönemlerinde satılan toplam konut sayısı ise 3.281 olarak gerçekleşti.

Üç aylık ortalamada Osmangazi ve Yıldırım'ı geride bırakan Nilüfer'de satılık dairelere olan taleplerin yanı sıra kiralık daire konusunda da ciddi bir talep patlaması yaşanıyor. 

Utku ÇALIŞKAN/Emlaksayfasi.com.tr

Bursa'da ilçelere göre konut satışları belli oldu! Sonuçlar için tıklayınız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181