Torbalı'da 3 yıl içinde 3396 adet inşaata ruhsat verildi!
Cumhuriyet Mahallesi yeni yapılan inşaatlar sayesinde Kuşçburun'a doğru uzanmaya başladı. İnşaat sektörünün ilçe merkezindeki bireok yeri doldurmasıyla birlikte Cııınhuriyet Mahnllesi'ndekı boş ve eski binaların olduğu arsalar, firmaların projelendirme için tercih ettiği alanlar arasında yer aldı. İnşaat sektörünün öncü isimleri yeni yaptığı projelerle birlikle kentin daha iyi bir görünüme kavuşmasın sağlıyor.

ESKİ BİNALAR GİDİYOR
Boş arazînin neredeyse hiç kalmadığı Torbalı'da inşaat firmaları eski ve kullanılmayan binaların olduğu alanlarda projelerini hayata geçiriyor Hayata geçen projeler ile birlikle Torbalı'nın merkezi izbe görünümden çıkarak daha modern binalarla dolup taşıyor. İlçedeki kabuk deyişimi müteahhitlerin yapmış olduğu yeni inşaatlarla, tamamlanmaya başladı. Torbalı'da emlak sektörünün öncü isimleri ise yeni yapılan inşaatlarla birlikle ilçedeki bu hareketliliğin birkaç yıI daha devam edeceğini öngördü.

İNŞAATLARIN SAYISI ARTTI
Torbalı'daki artan nüfusun potansiyelinin gören müteahhitler yeni projelerin hayata geçmesi için çalışmalar gerçekleştiriyor. Başlayan hareketlilikle birlikte Torbalı 3 yıl içinde 3396 adet inşaata ruhsal verildi. Kentleşmenin hızlı bir şekilde artarak devanı ettiği Torbalı'da yeni alanlarda birçok proje hayata geçmeye başladı. İlçede her gün yeni bir inşaatın başlangıcı için temel atılıyor. Köşelerin giderek tutulduğu Torbalı'da bu ivmenin bir gün durulacağı üzerine sektördeki öncü isimler yorumlar vapmava başladı.

Burak Aktaş / Torbalı Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181