Tuzla ulaşım projeleri ile %70 değerleniyor!
Tuzla; Kartal-Kurtköy-Tuzla-Gebze raylı sistem, havaray projeleri ve İzmit Körfezi Köprüsü'ne yakınlığıyla son yıllarda dikkatleri üzerine çekiyor. İstanbul'un önemli projelerinden biri olan marinanın açılması da bölgeye ciddi hareketlilik kazandırdı. Anadolu Yakası inşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu, metro, havaray projeleri ve özellikle de marinanın açılmasıyla Tuzla'da ev fiyatlarının ulaşılmaz boyutlara geldiğini söyledi.



İSTASYONDA ARTIŞ %80 
2018'de açılacak metroyla Tuzla'dan birçok yere erişimin mümkün olacağını belirten Tavukçuoğlu, "Havarayın da faaliyete geçmesiyle, özellikle Tuzla'nın İstasyon Mahallesi gibi mahallelerinde konut fiyatlarını artırıyor" dedi. İstasyon Mahallesi'nde fiyatlarda yüzde 80'leri bulan artışın olduğunu belirten Tavukçuoğlu "Metrekaresi 1000 liradan başlayan evlerin metrekareleri artık 4 bin 500 liradan başlıyor. 2018 sonuna kadar projelerin tamamlanmasıyla fiyatlar yüzde 70'e varan oranlarda artacaktır" dedi. 

DKY İNŞAAT BAŞKANI ALİ DUMANKAYA:
KÖRFEZ 5 KÖPRÜSÜ'YLE 4 GELİŞECEK

Tuzla; sahili, Sabiha Gökçen Havaalanına, alışveriş merkezlerine, üniversitelere yakınlığıyla cazibe merkezi. Marina ve AVM'lerle eğlence ve alışveriş ağırlıklı bir görünüme de kavuştu. Çok sayıda banka ve şirket genel müdürlüğünü, operasyon merkezini buraya taşıdı. Körfez Bağlantı Köprüsü'yle daha fazla gelişecek.

AYDOĞAN İNŞAAT BAŞKANI İRFAN AYDOĞAN:
İSTANBUL'UN DEĞERLENEN İLÇESİ

2014te AydoğanPark Tuzla projemizin temelini attık. 18 ayda tamamladık. Bu sürede i metrekare fiyatlarında yüzde 60 artış yaşandı. İstanbul'un en çok değer kazanan ilçesi, Tuzla. Araştırmalar da bunu . gösteriyor. 3 yıl önce bölgede *. metrekare satış fiyatları Melih 1500 liradan başlarken, bugün Tavukçuoğlu 4 bin 500 liradan başlıyor.

Şebnem BER/Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181