'Yabancıya konut satışında birinci olmayı hedefliyoruz'!
İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İzzettin Küçük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bursadaki gayrimenkul satışı ve inşaat sektörünün gidişatı hakkında Vali Küçük'e bilgiler veren Başkan Mescioğlu, "Bursa özelinde sektörümüz gidişat bakımından iyi konumda diyebiliriz. İnanıyoruz ki sizlerin de destekleri ve katkılarıyla birlikte şehrimizde inşaat ve gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı daha da parlayacak" dedi.

ARZUMUZ BİRİNCİ OLMAK
Yabancıya konut satışı bakımından Bursanın, İstanbul ve Antalya'nın ardından üçüncü sırada yer aldığına dikkat çeken N. Ziya Mescioğlu "Yabancıya konut satışı bakımından geçtiğimiz yılı, bin 501 rakamı ile kapattık. Burada en büyük paya Kuveytliler sahip. Kuveytliye mal satmak zordur derler ama biz o zoru başardık, şimdi sırada Suudilere satmak var. Suudi Arabistan'dan konut alan sayısı istediğimiz seviyede değil. Bizim arzumuz ve isteğimiz İstanbul ve Antalya'nın da önüne geçmek." şeklinde konuştu.

KISA TANITIMLAR HAZIRLAYALIM
Vali İzettin Küçük de, Bursanın değerlerinin ve Bursa'daki potansiyelin iyi anlatılacağı kısa filmler hazırlanıp Arap ülkelerinde tanıtım çalışmaları yürütülebileceğini söyledi. Küçük, "Bu bölgede Bursa tanıtım atağı yapalım.Bunu beraberce yapabiliriz. Hatta oradan bir akil ve kanaat önderlerinden oluşan bir heyeti burada ağırlayabilir, onlara Bursa'yı tanıtabiliriz" dedi.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181