Zeytinburnu-Bakırköy hattında büyük satış başarısı!
Sanayi alanlarının dönüşümü ve denize olan kıyısıyla yıldızı parlayan ilçelerden Zeytinburnu, yeniyatırımlarla cazibesini artırmaya devam ediyor. Markalı konut projeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla yükselişini sürdüren Zeytinburnu hattı, ulaşım yatırımlarıyla da değerlenmeyi sürdürüyor. Konut alıcısının son yıllardaki gözdelerinden olan Zeytinburnu-Kazlıçeşme bölgesinde gayrimenkul yatırımcısı da yer arayışını devam ettiriyor. Eva Gayrimenkul Değerleme araşürmasına göre, Zeytinburnu-Merter-E5 aksında dairelerin birim metrekare fiyatları 3 bin liradan, 25 bin liraya kadar çıkıyor. Sahil hattında başlangıç 6 bin lirayı geçti. E-5 çevresinde fiyatlar 5 bin-12 bin lira arasında değişiyor.

Orta üst gelir seviyesine projeler
Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, günümüzde eski ve yıpranmış yapılanmaların mevcut olduğu bölgede konutların orta ve orta-alt gelir grubuna hitap ettiğini, ulaşım olanaklannın çeşitlenmesiyle orta ve orta-üst gelir seviyesine yönelik projelerin artığını ifade ediyor. Bölgede belediyenin öncülüğünde çeşitli mahallerde ise yerinde dönüşüm çalışmaları için planlar yapılıyor. Yazıcı, Türkiye'nin en büyük şehir parklarından biri olarak planlanan Çırpıcı Şehir Parkı ve Marmaray ulaşım hatü sayesinde, bölgede bulunan gayrimenkullerde değer aruşlan yaşandığını ifade ediyor. Avrasya Tüneli de bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor. Aynca bölgenin Atatürk Havalimanına, Topkapı Sarayı'na, İstanbul karayolu ulaşımının iki ana arterinden biri olan E-5 karayolu ile TEM otoyoluna yakınlığı bölgenin yeni bir merkez olma potansiyelini güçlendiriyor. Bakırköy ve Yenikapı İDO iskeleleri gibi farklı ulaşım seçenekleri de yine bölgeyi öne çıkaran özellikler arasındaki yerini alıyor.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181