TOKİ Bolu Mengen 3. Etap konut projesinin kura çekilişi yapılacak!
Belediyemiz ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü 252 konutluk Mengen 3. Etap Toplu Konut Projesinin  kura çekilişinin yapım ihalesinden sonra yapılacağı bilgisi daha önceki duyurularımızda başvuru sahiplerine iletilmiş idi. Ancak vatandaşlarımızın daha fazla mağdur edilmemesi amacıyla Toplu Konut İdaresi ile yapılan görüşmeler sonucu tüm masrafları belediyemiz tarafından karşılanmak suretiyle ivedilikle kura çekilişinin yapılmasına karar verilmiştir.

Konut Alma Hakkı Kura Çekilişi” Belediyemiz tarafından noter huzurunda 28 Nisan 2017 Cuma günü saat 15:00’te Mengen Belediyesi Kapalı Pazaryerinde yapılacaktır. Kura çekimine başvuru sahipleri ve tüm halkımız davetlidir. 

Mengen Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181