Burdur Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde sona yaklaşıldı!
Burdur Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında tam teşekküllü organizasyonunda yürütülen Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde adım adım sona yaklaşıldığı belirtildi.

Burdur Belediyesi'nden yapılan açıklamada; Bozkurt Mahallesi'ne yapılması planlanan toplu konutlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı adına Müşavir firmadan gelen heyetin detaylar için bir sunum yaptığı bilgisi verildi.

Burdur Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşen sunuma Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say ve Hasan Duygulu, İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Bozkurt ile müşavir firma yetkilileri katıldı. Sunumda, yapılması planlanan toplu konutlar hakkında detaylı bilgi verildi.

Sunum hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, "Müşavir firma, Bozkurt Mahallesine yapılaması planlanan toplu konutları projelendirilerek Burdur Belediye'sine bir sunum yaptı. Yapılacak tip dairelerin 64 metrekareden 116 metrekareye kadar toplamda 711 konut ve 31 işyeri Burdur'umuza kazandırılacak. Bu konutlardan 320'si mevcut hak sahiplerine geri kalan kısmı da halkımıza satışı yapılacak. Kurban Bayramı sonrasında oluşturulacak ofislerde öncelikli hak sahibi vatandaşlarımızla görüşülerek anlaşma sağlanarak proje hayata geçirilecek. Burdur'umuza hayırlı olsun" dedi.

Müracaat işlemleri başlamadığından vatandaşımızın dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmasını isteyen Başkan Ercengiz, TOKİ müracaatların başlaması durumunda gerekli duyuruların yapılacağını sözlerine ekledi.

Burdur Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181