20 yıl vadeli konut kredisine 6 banka daha dahil oldu!

Bursa'da faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve 6 Bankanın işbirliği ile hayata geçecek olan 240 aya kadar vadeli konut kredisi projesi ile ilgili detaylar belli oldu.

İlk olarak İstanbul'da ki konut projeleri için uygulanan ve çok kısa bir sürede büyük rekorlar kıran uygulamanın ikincisi Bursa’da uygulanacak. 240 aya kadar vade imkanı sağlayacak konut kredisi uygulaması ile konut satışlarında yeni bir dönem başlatılması amaçlanıyor.

Albaraka Türk, Halkbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Katılım Bankası'nın katıldığı proje hakkında bilgi veren İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, inşaat sektörünün hızlı bir ilerleyiş içerisinde olduğunu söyledi. Gökçadır, “Sektör hızla ilerleyen ve geçen yıl itibariyle dünyada yaklaşık 12 trilyon dolar ciroya ulaşan bir sektör. Ülkemizde ise 18 milyar bir gibi önemli bir ciro rakamını yakaladı. Hala ekonomimizin lokomotif bir sektörü. Dolayısıyla bu manada üstümüze düşeni her zaman fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Sektörün mevcut ve olması muhtemel problemlerini de çözmeye çalışıyoruz."dedi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181