Ahmet Atış'tan Gayrimenkul Fuarı yorumları!
Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı'nı değerlendiren Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, fuarın ilk gününün protokol ziyaretleri ve yabancı yatırımcı tanıtımları ile geçtiğini, ikinci günden itibaren ise yerli yatırımcı ve sıcak satış amaçlı gelen ziyaretçiler ile devam ettiğini belirtti. 

Fuar'dan oldukça memnun olduklarını dile getiren Ahmet Atış, önemli bir kentsel dönüşüm projesi olan ve Soğanlı'da konumlandırılan Atış Premium projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

''Osmangazi'de gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Osmangazi belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.2.200 dairelik bir proje bu. Biz ise bu projenin 1. kısım 4. etap ihalesini aldık ve harfiyat çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki hafta temelini atacağımız projemiz için 18 aylık bir inşa süreci planlıyoruz. Proje Bursa şehir merkezindeki en büyük yapılaşmalardan biri olacak. Şehrin içinde olmasının yanı sıra Botanik Park'a da yürüme mesafesinde olan projemiz için tüm sosyal imkanları da düşündük.'' dedi.

Henüz satışa çıkmadıklarını da belirten Ahmet Atış, şu an ön talep topladıkarını, 7. ayda satışa çıkacaklarını duyurdu. Beklentilerinin çok üstünde bir ön talep sayısına ulaşan Atış Premium, sadece fuarda 1.500'ü aşkın ön talep aldı. Ayrıca Atış Premium 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Atış Yapı kentsel dönüşümde istekli

Atış Premium projesinde Soğanlı'ya kazandırmak üzere 800 dükkanlık bir çarşı da bulunduğunu söyleyen Ahmet Atış, fuar alanındaki standlarına site sakinlerinin de geldiğini ve kentsel dönüşüm talep ettiklerini de söyledi. Ahmet Atış, büyük bir kısmı Nilüfer'de olan kentsel dönüşüm talepleri için Atış Yapı bünyesinde değerlendirmelerin yapılacağını sözlerine ekledi.

Bursa ekonomisi açıdından ciddi katkı sunan Gayrimenkul Fuarı'nda Atış Yapı 160 metrekarelik standında Yunucity, Sapphire Evleri ve Taş Mahal olmak üzere 3 projesini tanıttı. 

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181