Alpiş Group ve Kılıçlar Global işbirliği yaptı!
Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama işbirliği kapsamında yapılan yeni anlaşma ile Yalova Yolu'nda inşa edilen ve birinci etabın kaba inşaatının bitirildiği Tuana Evleri projesi başta olmak üzere Alpiş Group'un tüm inşaat projelerinin satış ve pazarlama organizasyonunu bundan böyle Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması üstlenecek.

İmza töreninde konuşan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp," Tuana Evleri projemizi söz verdiğimiz tarihte bitirip konut sahiplerine teslim etmeyi istiyoruz. Daha sonra da Foresta Balat'ta ikinci etab inşaatlarımıza başlayacağız. Alpiş Group gerek yurt içi gerekse de yurt dışından müşterileri olan bir firma. Satış ve pazarlama da bu işin en önemli ayaklarından biri. O yüzden tüm projelerimize, hedeflerimize katkı koyacak profesyonel bir ekiple anlaşma imzalamış bulunmaktayız" dedi.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181