Altyapı çalışmaları ile Yıldırım'ın değeri artıyor!
İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Yıldırım Belediyesi aynı zamanda altyapı hizmetleriyle şehri modern hale getiriyor. Yıldırım Belediyesi, 2014’den bu yana 482 bin ton asfalt dökme çalışması yaparken 24 bin 346 metre yeni imar yollarını da ilçeye kazandırarak ulaşım alanında önemli mesafe kat etti. İdeal şehir Yıldırım hedefini gerçekleştirmek amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Büyük şehirlerin en önemli sorunlarının başında trafik geliyor. Araç yoğunluğunun yanında trafiğe yardımcı unsurların eksikliği de risk teşkil ediyor. Biz de riskleri en aza indirmek ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına önem veriyoruz. Hedefimiz Yıldırım’da her yolu modern hale getirerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırmak” dedi.
 
YILDIRIM’IN DEĞERİ ARTIYOR
Yıldırım’daki yerleşim alanlarının artması ile birlikte ihtiyaç duyulan yolları da vatandaşların kullanımına açmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Hızlı büyüyen ilçelerden biri olma özelliğine sahip Yıldırım’ı yeni yollar ve altyapı yatırımlarıyla birlikte kalkınmasını, modern ve ideal şehir konumuna gelmesini sağlıyoruz” diye konuştu. Hizmet alanlarının genişlemesi ile birlikte ihtiyaçların da doğru orantılı olarak arttığını belirten Başkan Edebali, “Planlı ve modern yapılaşmayı sağlam temellere oturtulmuş altyapı ile destekliyoruz. En ince ayrıntısına kadar titizlikle planladığımız projelerle geleceğe yatırım yapıyoruz. Hizmet alanının genişlemesi ile birlikte vatandaşlarımızın talepleri de çoğalıyor. Vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz kilometrelerce yollarla Yıldırım’ı ideal şehir konuma getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181