Atış Yapı Bursa Gayrimenkul Fuarı'nda!
Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış "Bursa'nın yüzde 85-90'ı kaçak ve deprem öncesi binalardan oluşmakta. Buradan yola çıkarak 2 yıldır kentsel dönüşüm çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu kapsamda Osmangazi Belediyesinin öncülük ettiği, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi 4. etabının inşasını üstlendik. 420 daire ve 80 dükkandan oluşan bir projeyi inşallah 20 ayda teslim edeceğiz" dedi.

ZEMİN İYİLEŞTİRMELERİNİ TANIMLIYORUZ
Soğanlının, Türkiye'ye örnek olan önemli kentsel dönüşümlerinden biri olduğunu ifade eden Ahmet Atış "Toplamda yaklaşık 2 bin 200 dairelik bir proje imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Şu anda bakanlık ve belediye vasıtasıyla hak sahiplerine verilecek olan 4. etap için zemin iyileştirmelerinin yüzde 70lik kısmım tamamladık. Hafriyatta da yüzde 50 seviyelerindeyiz. Haftaya inşallah temel atma törenlerimiz olacak. Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

RANT KAPISI DEĞİL
Kentsel dönüşümle ilgili olarak vatandaşların tam olarak bilinçlendirilmediğini ifade eden Atış "Birçok kişi bu kentsel dönüşüm çakşmalannı rant kapısı olarak düşünüyor. Bu düşünce olunca da işlerin yürümesi biraz zor oluyor. Küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. Yüzde 95 seviyelerinde anlaşma olan yerlerde iş yasal çıkmazlara girebiliyor" diye konuştu.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181