Başkan Edebali, “Yeni Yıldırım’da kaçak yapılaşmaya yer yok"!
Yıldırım Belediyesi’nin ilçedeki kaçak yapılarla mücadelesi aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilip yıkımı gerçekleştirilen kaçak yapı sayısı 2017’de 35’ ulaştı. Aşırı göçün neticesi olarak yıllardır devam eden ve ilçenin kangreni haline gelen kaçak yapılaşma konusunda kesinlikle taviz vermediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeni Yıldırım’da artık böyle bir yapılaşmaya yer yok. İlçemiz, başlattığımız kentsel dönüşüm hamleleri öncülüğünde güvenli konutları, sosyal donatı alanları ve geniş yollarıyla örnek bir şehir olma hedefine emin adımlarla ilerliyor” dedi.

BAŞKAN EDEBALİ’DEN YILDIRIMLILARA ÇAĞRI
Yıldırım’ı modern bir şehir haline getirmek için Türkiye’nin en kapsamlı örnek kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirmeye başladıklarını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Deprem gerçeğini göz önünde tutarak önlemlerimizi almak zorundayız. İnsanlarımızın kaçak, güvenilir olmayan tabut evler inşa etmesine göz yumamayız. Güvenli konutlarda yaşamak temel insanlık hakkıdır. Bu bilinçle bir taraftan hemşerilerimize güvenli konutlar inşa ederken diğer taraftan da şehir estetiğine uygun modern bir Yıldırım inşa edeceğiz. Temel dayanağımız Yıldırımlılardan isteğimiz bu konuda hassas olmaları. Vatandaşlarımızdan isteğimiz göz göre göre ileride büyük acılar yaşanmaması adına kaçak ve plansız konutlara itibar etmemeleri, kaçak inşaattan uzak durmalarıdır” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181